Problemi

RASULO U ŠPANIJI - BARSA OPET PRED BANKROTOM? Doveli dva igrača, ali ako HITNO nekog ne prodaju sve propada!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dva velika pojačanja su riješena, dva igrača sa ogromnim platama idu, ali to nije dovoljno.

Izvor: Prodfimedia

Barselona je ostala bez Lionela Mesija zbog ogromnih finansijskih problema u kojima se klub našao, a sada je ta priča ponovo aktuelna. Katalonski "Sport" je javio da je klub ponovo u ogromnim problemima. 

Ćavi je tražio veliki broj pojačanja za narednu sezonu, a iako su se već dogovorili o dolasku u klub, Frenk Kesi i Andreas Kristensen neće moći da nastupaju za Barselonu ukoliko klub prvo ne proda neku od svojih zvijezda za veliki novac. 

Finansije katalonskog giganta su i dalje u rasulu, a iako je Filipe Kutinjo prodat, a Usman Dembele je odlučio da ne produži ugovor to neće biti dovoljno da se "zakrpi" rupa u budžetu. La Liga neće dozvoliti Barseloni da dodaje igrače u svoj tim dok ne popravi situaciju na svojim računima. 

I dalje kruže glasine da će katalonci dovesti Rafinju iz Lidsa i Roberta Levandovskog iz Bajerna, ali trenutno je situacija takva da moraju da nađu novac kako bi prvo registrovali Kesija i Kristensena.

Klub  je pod posebnim režimom u kome se za svakih četiri miliona eura koje klub uštedi dozvoli potrošnja od milion eura, a to znači da bi Barsa morala da skupi nekoliko desetina miliona eura samo da pokrije godišnje plate dvojice igrača koji dolaze bez obeštećenja.

Tagovi