POGLEDAJTE

ŽENE FUDBALERA ZVEZDE OPET "ODUVALE" NA PROSLAVI: Snežana Borjan istakla dekolte, Katarina Grujić u uskoj haljini (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Četiri supruge fudbalera Crvene zvezde u prvom planu na proslavi Kupa Srbije.

Izvor: MN Press/Marko Metlaš

Crvena zvezda je na najbolji mogući način završila sezonu 2021/22. Pamtiće se po velikim rezultatima u Ligi Evrope, gde su stigli do osmine finala, kao i po dva domaća trofeja.

Uspeli su fudbaleri Zvezde da "odbrane" duplu krunu u samo sedam dana - prvo su na svom stadionu proslavili šampionski naslov pošto su u poslednjem kolu savladali Voždovac (3:1), da bi potom i u finalu Kupa Srbije bili bolji od Partizana (2:1) zahvaljujući majstorijama Aleksandra Kataija.

Nakon što su igrači Partizana napustili dodelu medalja, usledilo je veliko slavlje igrača Crvene zvezde ispod severne tribine sa navijačima, a potom su pozirali i sa suprugama na terenu.

Kao što je to bio slučaj i na proslavi šampionske titule - i ovoga puta su žene fudbalera "ukrale" šou svojim izabranicima. Pažnju je najviše privukla Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde, koja je istakla dekolte u prvi plan i pozirala sa peharom u ruci.

"Plasman na Svetsko prvenstvo, titula, kup, dupla kruna... Je l' ima još nesto da možemo, a da nismo? Samo pitam...", napisala je uz zajedničke fotografije sa golmanom Zvezde na Instagramu.

Uz nju su na terenu sa fudbalerima proslavile i pevačica Katarina Grujić, izabranica Marka Gobeljića, odnosno supruge Radovana Pankova i Milana Rodića - lepe Mirjana Trnić i Isidora Bošković. Pogledajte fotografije koje su zabeležene nakon utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

A pogledajte i kako su sami fudbaleri slavili sa navijačima...