Transfer-saga

CELOG ŽIVOTA SI HTEO U REAL MADRID, KAKO SADA BARSELONA? Oglasio se bivši agent Levandovskog, pecnuo i njega i menadžera

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Bivši menadžer Bajernovog napadača protivreči izjavi Pinija Zahavij

Izvor: Profimedia

Tek što je završena saga oko Kilijana Mbapea i njegovog neodlaska u Real Madrid, buknula je druga - oko Roberta Levandovskog (34). Poljski špic želi da napusti Bajern posle osam godina, a klub mu to ne dozvoljava i podseća ga da ima ugovor do leta 2023.

U takvoj situaciji, snažnu poruku poslao je Poljakov agent, poznati Pini Zahavi, apelom na nemačkog šampiona da pusti njegovog igrača da ode iz Minhena. "Bajern nije ponudio novi ugovor Levandovskom. On samo posle osam godina želi da nađe drugi klub. Ima 34 godine i hoće da ostvari san", izjavio je on, podrazumevajući da Levandovski sanja da zaigra za Barselonu.

Te njegove reči mnoge su začudile, s obzirom na to da je gol-mašina iz Varšave često dovođena u vezu sa Real Madridom. I to još u vreme kada je Levandovski igrao za Borusiju Dortmund (2010-14) i kada je znao i da po četiri puta zatrese mrežu "kraljevskog kluba" na jednoj utakmici.

Nakon tih Zahavijevih reči oblasio se i bivši agent Levandovskog, Majk Bartel, koji je priznao da iznenađujuće zvuči izjava da je Poljak oduvek hteo u Barselonu. "Celog života želite da idete u Real Madrid, a onda možda završite u Barseloni"?, zapitao je on na Tviteru.

 Ovog proleća, pre nego što je "isplivalo" iz Bajerna da Levandovski hoće da ode, citirana je Bartelova izjava da je Real Madrid uvek bio opcija za Poljaka, a ne Barsa. "Moje iskustvo sa njim i sa ljudima oko njega govori da je uvek bio cilj da ode u neki vrhunski klub u inostranstvu, po mogućstvu Real Madrid", rekao je on.

Tagovi