Fudbal

ZVEZDIN OGROMAN KORAK KA TITULI - FALI JOJ JOŠ SAMO BOD: Ohi približio šampiona trofeju!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Pretposlednji meč u prvenstvu Crvena zvezda pobedila u Kruševcu i sada je blizu 5. titule u nizu.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde minimalnim rezultatom savladali su Napredak u Kruševcu i stigli na samo bod od šampionske titule! Strelac gola koji je doneo tri boda bio je Ohi Omoižuanfo.

Norveški napadač zatresao je mrežu u 33. minutu, sa samo nekoliko metara udaljenosti, a ispostavilo se da je to bio prvi I poslednji gol na meču koji nije bio preterano sadržajan.

Napredak – Crvena zvezda 0:1 (0:1)
/Ohi 33/

Zvezda je znala da joj je potrebna pobeda u Kruševcu, ali nismo videli prepoznatljivu inicijativu crveno-belih. U poređenju sa nekim drugim mečevima Superlige, Zvezda nije stvorila veliki broj prilika, pa se ovaj meč uklopio u “šablon” istih rivala iz ove sezone.

U tri ovosezonska meča Zvezda je upisala tri pobede I to rezultatima 1:0, 2:0 I 1:0, pa se može reći da je tim iz Kruševca jedan od najtvrđih rivala aktuelnom šampionu.T

Tako je bilo I danas u Kruševcu, gde je pored Ohijevog gola Zvezda tresla mrežu preko Milana Gajića čiji je gol poništen zbog ofsajda I još samo nekoliko puta pripretila – uglavnom preko Kataija.

Samu utakmicu crveno-beli neće dugo pamtiti, a bodovi koje su osvojili mogli bi da odrede šampiona u tekućoj sezoni. Partizan sada mora da pobedi u preostala dva kola, dok je Zvezdi dovoljan I bod protiv Voždovca na svom terenu kako bi peti put uzastopno podigla pehar namenjen šampionu države!