Fudbal

PRETILI MU BOMBOM, SAD SE OŽENIO U TAJNOSTI: Kapiten Junajteda SMS porukom javio roditeljima, sa njom već ima decu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Hari Megvajer je oženio Fern Hokins, svoju ljubav iz tinejdžerskih dana, ali posle dosta tajnovitosti.

Izvor: Profimedia/Instagram/_fernhawkins/Printscreen

Hari Megvajer je prethodnih godina bio često kritikovan kao kapiten Mančester junajteda i najskuplji defanzivac svih vremena. U proteklom periodu je imao mnogo problema, dobijao je anonimne pretnje bombom, a sada je rešio da se nakon svega toga obraduje lepim stvarima.

Megvajer je u četvrtak u strogoj tajnosti oženio svoju izabranicu Fern Hokins!

On je iskoristio nekoliko slobodnih dana u Mančester junajtedu kako bi sklopio brak sa Fern, njegovom dosadašnjom verenicom i devojkom s kojom je već dugi niz godina u vezi.

Megvajer i Fern imaju već i dvoje dece, kćerke Lili Sejnt i Pajper Rouz, a kako britanski "Miror" piše, niko nije znao da će do ovog venčanja doći. Štaviše, navodi se i da su roditelji zaljubljenog para jedini bili prisutni na ceremoniji, kao i da su i oni za to saznali tek na dan venčanja, i to SMS porukom.

Novopečeni bračni par planira i da napravi zabavu povodom ovog venčanja, ali tek tokom leta u Francuskoj, kada se završi Megvajerova sezona u Premijer ligi.

Nema indicija da li su Megvajer i Fern odlučili da se u ovako strogoj tajnosti venčaju usled negativnih iskustava koje su imali u prethodnom periodu i pretnji koje je fudbaler dobijao. Ovo je Fern Hokins: