Fudbal

PARTIZAN SE VRATIO NA 1. MESTO - VOŠA SE KASNO PROBUDILA: Rikardo stigao Savin rekord, Radojičić se hvatao za glavu!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Partizan je golovima Terzića u 4. i Rikarda u 42. minutu savladao Vojvodinu i vratio se na prvo mesto na tabeli. "Stara dama" je tek u nadoknadi uspela da smanji rezultat na 2:1.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Partizan je bez većih problema savladao Vojvodinu 2:1 (2:0) i tako se vratio na prvo mesto na tabeli, ali Crvena zvezda tek kasnije danas igra svoj meč 35. kola Superlige protiv Radničkog.

Pobedu crno-belima doneli su Nikola Terzić u 4. i Rikardo Gomešu 42. minutu, ali je utisak da su mogli i ubedljiviju prednost da odnesu na pauzu. Ispromašivali su se pred golom Rockova, koji je bio jedina svetla tačka kod "stare dame", iako je i sam mogao bolje da reaguje kod primljenih golova.

Odgovornost ipak ide odbrani Vojvodine koja je naterala trenera Radojičića da se hvata za glavu. Nije mogao da veruje kako su loše njegovi fudbaleri ostavili Terzića, a posebno Gomeša - čime su njihove nade ugašene.

Istina, Vojvodina je na kraju uspela da dođe do utešnog gola preko Dušana Stevanovića, ali slaba će to biti uteha za "staru damu" posle ovako blede partije u Humskoj. Ipak, imaće i Stanojević razloga za ljutnju jer je njegova ekipa bez ikakvog razloga ostavila Vojvodinu u životu, mogli su mnogo ranije da "ubiju" utakmicu.

Tagovi