Fudbal

OTKRIVENO STANJE MLADOG SRPSKOG GOLMANA KOJI JE PRETUČEN! Oglasili se iz Zvezde - evo šta se dešava sa Stefanom!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Iz Crvene zvezde su se oglasili i otkrili šta se događa sa mladim golmanom Stefanom Marinkovićem koji je pretučen u Beogradu.

Izvor: MNPress

Užasna vijest potresla je fudbal u Srbiji. Mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković (17) pretučen je posle jedne rođendanske proslave u Beogradu. Njega su navodno brutalno prebila trojica nepoznatih muškaraca na parkingu jednog tržnog centra.

Srećom, Stefan je uspio da im pobjegne, prolaznici su mu pomogli, posle čega je prevežen u Urgentni centar i tamo mu je ukazana pomoć. Odmah je pregledan i urađeni su svi neophodni testovi.

Dobre vijesti posle svega toga prenio je direktor omladinske škole crveno-belih Dragan Mladenović. Prema njegovim riječima sa čuvarom mreže je sve u redu i nema teže povrede.

"Upravo sam se čuo sam sa njim, ide na terapije. Da, bio je problem, ali ne bih želio ništa više da pričam, jer je istraga u toku. Organi reda rade svoj posao, znaćemo više uskoro. Nije ništa strašno, imao je sukob, živ je i zdrav, nema teške tjelesne povrede. To je najbitnije", rekao je Mladenović za "Objektiv".

Inače, Marinković je jedan od bisera Zvezde, nedavno je prošao i pripreme u Antaliji sa Dejanom Stankovićem i seniorskim timom.