Prelepa je!

KAŽU DA JE NAJLEPŠA NA SVETU, A OTAC JOJ IGRAO ZA FRANCUSKU: Ćerka poznatog fudbalera je manekenka od 4. godine! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nekadašnji francuski fudbaler Patrik Blondo ima ćerku koja dve decenije nakon njegovog penzionisanja puni naslovne strane medija.

Izvor: Instagram/thylaneblondeau/printscreen

Jedni su je zvali "najlepša devojčica na svetu", a drugi se zgražavali kada je sa samo šest godina našminkana i u štiklama pozirala za naslovnu stranu "Voga". Od tada je prošlo mnogo godina, a Tilen Blondo (21) izrasla je u pravu lepoticu. Njena karijera u svetu mode veoma je uspešna, a mnogi ne znaju da joj je otac poznati fudbaler!

Tilen je ćerka Patrika Blonda, nekadašnjeg reprezentativca Francuske, kapitena Olimpika iz Marseja, dugogodišnjeg igrača Monaka i čoveka koji je u Engleskoj igrao za Šefild Vendzdej i Votford. Bivši fudbaler ima dvoje dece iz braka sa Veronikom koja je poznata u svetu mode, a za njihovu ćerku mnogi smatraju da je danas najlepša žena sveta.

U tom smeru se razvija i njena manekenska karijera. Tilen je već radila za neke od najpoznatijih svetskih brendova, nastupala na modnim revijama širom sveta i pozirala za naslovne strane popularnih magazina. Do svega toga ne bi došlo da nema njene natprirodne lepote.

Pogledajte kako izgleda Tilen:

Tilen je već sa četiri godine počela svoju manekensku karijeru, a poslednjih godina je jedno od najtraženijih lica na svetskoj sceni. Još 2018. godine stavljali su je na prvo mesto na listama najlepših svetskih manekenki, što bi mogao da potvrdi i broj pratilaca na društvenim mrežama.

Ćerka nekadašnjeg fudbalera trenutno ima 5,3 miliona pratilaca na instagramu, a svaka objava izazove mnogo pažnju. Na poslednoj koju je okačila možete se videti set fotografija koje su napravljene u Monaku, tik iz more.

Inače, njen otac je deo karijere proveo baš u Monaku. Počeo je u niželigašu Martigu, zatim preko Monaka stigao do Šefilda, a zatim se vratio u Francusku. Nosio je dres Bordoa i Olimpika iz Marseja u kojem je bio i kapiten, a novi izlet u inostranstvo imao je u Votfordu. Karijeru je završio u Kreteiju, a pamtiće se da je 1997. godine odigrao dva meča za nacionalni tim Francuske.

Nastupao je na poziciji desnog beka i ljubitelji fudbala sa kraja devedesetih sigurno se sećaju njegovih partija.