BRAVO

SMIRIVAO DEKIJA I STANOJA, SAD MORA MURINJA: Velika nagrada za srpskog sudiju, dobio poverenje UEFA!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Lepa nagrada za najboljeg srpskog sudiju Srđana Jovanovića koji je delegiran za meč Rome i Lestera.

Izvor: MN Press

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović ponovo je dobio poverenje UEFA. Delegiran je za revanš meč polufinala Konferencijske lige na kome će "prštati", ali očigledno je da u Nionu veruju da je sposoban da se izbori sa svima!

Ovog proleća već je imao teške izazove u mečevima Crvene zvezde i Partizana, i odlično se pokazao u derbijima Superlige, a sada će posle Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića morati da izađe na kraj sa Žozeom Murinjo. A dobro je poznato kako "Specijalni" ume da bude melodramatičan...

 Jovanović je određen za glavnog sudiju meča Rome i Lestera koji se u četvrtak igra u prestonici Italije (od 21 čas), a u kome je sve otvoreno pošto je u prvom meču bilo 1:1.

Najboljem srpskom sudiji će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, što je već njegov standardan tim, dok je četvrti arbitar Oren Grinfeld. Na ovom susretu koristiće se VAR tehnologija, a nemački sudija Bastijan Dankert je delegiran i njegov zadatak će biti da pomaže Jovanoviću.

Podsetimo, Jovanović je ove sezone delegiran na devet mečeva u UEFA takmičenjima, a najviše ih je bilo u Ligi šampiona gde je sudio na četiri susreta, poslednji u osmini finala.