Fudbal

SLIČNO JE SVE KAO 2017. KAD SMO OSVOJILI TITULU! U Partizanu se nadaju da će OPET preskočiti Zvezdu: Daćemo sve od sebe!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Povratnik u redove crno-belih Marko Jevtović veruje da će Partizan osvojiti šampionsku titulu.

Izvor: MN Press

Partizan je bez većih problema slavio protiv Napretka u Kruševcu (3:0) i tako nastavio pritisak na Crvenu zvezdu, a jedan od strelaca sa ovog susreta Marko Jevtović poručuje da veruje da i dalje mogu do šampionske titule - i da će za mesec dana videti šta su uradili.

"Moramo biti fokusirani na svaki sledeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu", rekao je Marko Jevtović za zvanični sajt Partizana.

Jevtoviću je ovo prvi gol od povratka u Partizan prethodne zime, a dodaje da je dok je igrao u inostranstvu pratio svaki meč crno-belih i da mu zbog toga nije bilo teško da se uklopi. Podseća da ima veliko iskustvo iz prvog mandata u Humskoj i da je tu da bi pomogao da se dođe do šampionske titule.

"Drago mi je naravno da sam postigao gol kada se lomila utakmica, ali meni je uvek bilo najvažnije da pobeđujemo, a ko će dati gol je potpuno nevažno", poručio je defanzivni vezni Partizana.

Partizan je 2017. godine u samoj završnici prvenstva "preskočio" Zvezdu i došao do titule, da li može i sada tako?

"Da, dosta toga je sličnog. I tada smo verovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cela ekipa dati sve od sebe da dođemo do našeg cilja. Mi pre svih imamo nas! Jedemo isti hleb i zavisimo jedni od drugih. Da nije tako, ne bismo bili ni blizu uspešni i ja ne vidim da može ili sme biti drugačije...", rekao je Jevtović.

Na meču protiv Napretka konačno je zaigrao i Ljubomir Fejsa koji se poput Marka Jevtovića zimus vratio u redove Partizana, a svi se nadaju da će doneti na čvrstini.

"Ljubomir Fejsa je legenda našeg fudbala, čovek koji je toliko dugo igrao na najvišem nivou i osvajao nebrojeno trofeja. Meni lično je velika čast da je on tu, sa nama. On će nam svojim isukstvom i znanjem sigurno mnogo pomoći. Želim mu da bude uspešan, kao i do sada, u karijeri", podvukao je Jevtović.

Tagovi