Fudbal

VLAHOVIĆ SE POJAVIO U KADRU, A KOMENTATORI UMIRU OD SMEHA: Zbog jednog poteza Alegrija nisu mogli da dođu sebi! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Izlazak iz igre Dušana Vlahovića nasmejao je komentatore, posebno zbog čoveka koga je umesto njega u igru ubacio Maks Alegri.

Izvor: Twitter/nickkwolff/Screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović (22) odigrao je jedan od najslabijih mečeva za Juventus od dolaska u januaru, ali je njegova ekipa zahvaljujući golovima Bonučija savladala slabašnu Veneciju (2:1).

Juventus je vodio od sedmog minuta golom Bonučija, potom je Aramu kaznio njihovu kukavičku igru u 71. minutu i izjednačio rezultat, da bi ponovo iskusni štoper pogodio pet minuta kasnije za drugo vođstvo Juventusa. Odmah posle toga Alegri je iz igre povukao Vlahovića i odlučio se za čuvanje rezultata, a to nije šokiralo komentatore jedne poljske televizije...

Dobro je poznato da je Alegri trener koji voli da "osigura" pobedu uvođenjem dodatnih defanzivaca, ali nisu mogli da sakriju iskrenu reakciju kada su videli da izvodi Dušana Vlahovića.

Umesto njega na teren poslao je štopera Kjelinija, samo tri minuta posle vodećeg gola za Juventus, a komentatori sa poljske televizije odmah su se nasmejali zbog tog poteza. Pomislili su isto što i neutralni posmatrači utakmice: "Da li je moguće da će čuvati rezultati protiv najgoreg tima u Italiji?".

Ali, to je Juventus, to je doduše i Alegri koji ne uspeva od "stare dame" da napravi tim koji će moći da se osloni isključivo na napad i svoju igru na protivničkoj trećini.

Pogledajte!