NIŠTA OD GOLA

ŠTOPER ODMIJENIO VLAHOVIĆA, DAO DVA GOLA NA ROĐENDAN! Dušan stao, Italijan vodi Juventus u Ligu šampiona!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Juventus je na korak do Lige šampiona. Vlahović se nije upisao u strijelce, ali je Leonardo Bonući svoj 35. rođendan proslavio u stilu golgetera.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović i golgeteri Juventusa se nisu proslavili, ali ih je odmijenio defanzivac. Leonardo Bonući je danas napunio 35 godina i to je proslavio sa dva pogotka. Njegovi golovi donijeli su pobjedu timu iz Torina i tako samo čudo može da ih zaustavi na putu do elitnog takmičenja.

Juve se žestoko mučio protiv ekipe koja je ispala u Seriju B, da bi na kraju preko štopera uspjeo da upiše tri boda. Na kraju će samo to da se pamti posle meča sa Venecijom - 2:1 (1:0). Srpski reprezentativac je bio na terenu do 79. minuta.

 Meč je počeo golom Bonućija u 7. minutu i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu. U 71. je Matija Aramu izjednačio ,da bi u 76. Leonardo postigao svoj drugi pogodak na meču. Tri minuta posle tog gola je Masimilijano Alegri odlučio da pojača odbranu, pa je umjesto Vlahovića uveo Đorđa Kjelinija.

Posle ove pobjede Juventus ima 69 bodova, 10 više od Lacija, ali matematički još nije obezbijeđeno učešće u eliti. Razlog za to je Roma. Ekipa Žozea Murinja tek treba da odigra svom meč sa Bolonjom i ako osvoji tri boda, "Stara dama" bi morala da sačeka duel sa Đenovom da i definitivno "ovjeri" plasman u elitu.