I ON IDE

TRANSFER KARIJERE! KOSTIĆA PREVARILI LETOS, SADA NEĆE MOĆI: Pred Mundijal menja klub, dobiće platu od 5 MILIONA!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Veliki broj srpskih fudbalera promeniće sredinu ovog leta, a među njima je i Filip Kostić. Sjajni fudbaler Ajntrahta je vrlo blizu transfera u Italiju.

Izvor: Profimedia/Arne Dedert/dpa

Srpski fudbaler Filip Kostić zablistao je protiv Barselone na meču Lige Evrope, može da se kaže da je i samostalno srušio katalonskog giganta, ali deluje da se neće još dugo zadržati u Frankfurtu.

Delovalo je da će još prošlog leta promeniti boje pošto je bio na korak od Lacija, međutim izvesnije je da će karijeru nastaviti u drugom italijanskom velikanu. Nemački "Skaj" javlja da je u Frankufrt stigla nezvanična ponuda iz Intera, kao i da ovoga puta nemački klub neće praviti problem Filipu.

Navodno, Inter je spremio tačno 14 miliona evra za kupovinu Filipa Kostića, međutim Ajntraht se nada i dobrim bonusima. Odnosno, da bi kroz dodatne klauzule zaradili još četiri miliona evra.

Spominje se da bi i Kostić lepo zaradio pošto bi pred 30. rođendan dobio ugovor "težak" pet miliona evra po sezoni, što je izuzetno ako uzmemo u obzir da Italijani nisu velikodušni na platama. Ipak, u slučaju srpskog fudbalera bi podigli prag i platili ga kako i zaslužuje.

Frankfurt želi da zaradi više od 15 miliona evra od Kostića, ali videćemo da li će se i ovoga puta pregovori oko njegovog transfera odužiti kao što je to bilo letos sa Lacijom.

Podsetimo, Kostić je bio izuzetno besan na Frankfurt pošto ga nisu pustili da ode, ali nakon što su se pomirili - opet je odigrao na visokom nivou. Postigao je sedam golova i zabeležio još 13 asistencija na 36 mečeva u svim takmičenjima, pa je opet jedan od najboljih igrača Bundes lige.

Tagovi