AU!

ZVIJEZDA REALA PROVOCIRALA FUDBALERA ČELSIJA! Ovo niste vidjeli u TV prenosu - oni su ponovo u svađi!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dvojica fudbalera iz redova Reala i Čelsija nastavljaju svađu...

Izvor: Profimedia/Twitter/Screenshto/MineralsFC

Nastavlja se provociranje i svađa između dvojice fudbalera. Na jednoj strani Toni Kros, na drugoj Mejson Maunt. Prošle godine su imali verbalni sukob putem društvenih mreža i izgleda da se nisu pomirili.

Bar ako je vjerovati potezu koji je napravio njemački fudbaler na njihovom nedavnom susretu u Ligi šampiona. Real je uspio da se spasi eliminacije i da izbaci Čelsi, ali je jedan potez dospio u centar pažnje. Napravio ga je upravo Kros.

On je stavio ruku na čelo i pravio se da gleda u daljinu, kao da traži nekoga. Bio je to odgovor na potez Maunta koji je godinu dana ranije, kad je Čelsi izbacio Real i potom osvojio titulu, napravio baš taj potez...

A, sve je počelo prošle godine kada je Kros izjavio da "neće imati problem sa spavanjem zbog individualaca Čelsija". Posle tog duela mu je engleski reprezentativac odgovorio izjavom da će "možda sada imati problem da zaspi".

"I dalje spavam dobro, čestitam na plasmanu u prvo finale Lige šampiona", odgovorio mu je Kros putem Tvitera.

Nije to Toni zaboravio, pa je i sada imao poruku za Mejsona i "plavce". U polufinalu "kraljevski klub" igra protiv Mančester sitija.