AU!

RONALDO NAPRAVIO SKANDAL, KAMERE GA SNIMILE! Portugalac pobesneo zbog poraza, pa napao navijača, pokrenuta je ISTRAGA!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo je bio ljut posle meča sa Evertonm, pa je frustraciju izbacio na jednom navijaču koji se tu nalazio...

Izvor: Twitter/printscreen/@SkySportsPL

Mančester junajted je u opasnosti da ostane bez Evrope sledeće sezone. Gledajući tabelu, nije daleko od rivala, ali je problem igra koja je na zabrinjavajućem nivou. Posle remija sa Lesterom (1:1) je izgubio od Evertona (1:0) i nalazi se na sedmoj poziciji.

Da stvari ne funkcionišu kako treba videlo se posle meča na "Gudisonu" pošto je Kristijano Ronaldo napravio skandal. Po završetku utakmice je razbio telefon jednom navijaču! Prema informacijama koje stižu iz Liverpula Portugalac nije mogao da se pomiri sa porazom.

Tako je posle duela, dok su se kretali ka tunelu, frustraciju izbacio na telefonu jednog od navijača koji su se tu nalazili.

"Mančester je pokrenuo istragu povodom incidenta u kom je učestvovao Ronaldo. Očevici koji su se tu našli su ispričali da je Kristijano razbio telefon navijaču", piše "Skaj sport".

Kada je Ronaldo došao na "Old Traford" svi su bili oduševljeni i nadali su se da je to potez koji će vratiti klub na staze stare slave. Umesto toga se desilo upravo suprotno, pa tako portugalski igrač posle 16 godina neće osvojiti nijedan trofej u sezoni.

Zbog svega toga se sve više spekuliše da će na kraju sezone otići iz kluba, mada je jasno da dosta zavisi od toga ko će sledeći trener biti. Prva meta je Erik Ten Hag iz Ajaksa.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt