Podrška

BIVŠI IGRAČ JUNAJTEDA MENJA SPORT - ONA ĆE BITI PORED RINGA: Bodriće ga 14 godina mlađa verenica, sa njom je varao ženu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Patris Evra (40) krajem meseca odrađuje prvi boks meč, a ona će biti blizu i navijati.

Izvor: Instagram/margauxalexandra/printscreen

Bivši fudbaler Mančester junajted Patris Evra (40) spreman je da započne novu karijeru. On će krajem aprila odraditi prvu borbu u boksu, naravno egzibicionu, ali ukoliko mu se svidi... Mogli bismo nekadašnjeg beka da gledamo u ringu.

Uostalom, on kaže da se tokom igračkih dana tukao sa Nemanjom Vidićem i da je čuveni Aleks Ferguson morao da ih pomiri kako bi u svlačionici zavladao red.

Dok on bude u ringu, najveći navijač biće njegova izabranica Margo Aleksandra. Devojka sa kojom je Patris svojevremeno varao ženu čak je 14 godina mlađa od bivšeg fudbalera, ali im to nije bila prepreka da započnu vezu koja je sve ozbiljnija.

Pogledajte kako ona izgleda:

Njih dvoju se vereni, a već imaju i dete koje je rođeno početkom 2021. godine.

Patrisu Evri je to peto dete, a samo prva dva dobio je dok je bio u braku sa svojom (za sada) jedinom suprugom.

Taj brak nije bio previše funkcionalan jer je Evra varao ženu i jurio Plejboj "žecice", a među devojkama koje su ga osvojile bila je i Margo Aleksandra. Gotovo godinu dana bila mu je ljubavnica, pre nego što se razveo od supruge i otvorio novo poglavlje u životu.

Sada će otvoriti još jedno, pošto će 30. aprila u Londonu boksovati protiv jutjubera Adama Saleha. Biće mu to prvi izazov u ringu, ali verovatno ne i poslednji. Videćemo da li će tu uspeti da ponovi delić karijere tokom koje je igrao za Monako, Junajted, Juventus i druge klubove. 

Tagovi