Fudbal

BALOTELI ŠOKIRAO - URADIO 4 TETOVAŽE NA LICU: Kontroverzni Italijan opet podelio javnost, jedna posebno intrigira (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Navikao je Baloteli da bude u centru pažnje.

Izvor: Instagram/mb459/Screenshot

Italijanski napadač Mario Baloteli zašao je već u ozbiljne igračke godine i delovalo je da je konačno "izlečio bubice" pošto već dugo nije bio u centru pažnje zbog kontroverzi, ali ne lezi vraže...

Nakon što ga Roberto Mančini nije pozvao u reprezentaciju Italije za baraž za Svetsko prvenstvo, u kome su evropski prvaci izgubili od Severne Makedonije (0:1), Baloteli se na društvenim mrežama pohvalio do sada najčudnijim tetovažama. Odlučio je da istetovira lice.

Baloteli je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi da ima nekoliko tetovaža na licu: krst i natpis "Black Power" na desnoj strani lica, a sa desne list i natpis "MB 459".

"Super Mario" inače trenutno igra na turski Adana Demirspor i ove sezone postigao je 12 golova i zabeležio šest asistencija.

To je bilo dovoljno mnogima da ga "vrate" u reprezentaciju Italije, ali ne i Mančiniju. Nije pomogla ni velika želja Balotelija da zaigra za "azure", čak je govorio da bi peške došao u državni tim, međutim sve je izvesnije da više nikada neće nastupiti za reprezentaciju.

Kako vam se čine tetovaže?