SJAJNO

JA SAM IRINA I PREUZIMAM PROFILE DEJVIDA BEKAMA: Ukrajinsku doktorku videlo 100+ miliona ljudi, a ovo je razlog!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dejvid Bekam našao je način kako da pomoge tokom rata u Ukrajini.

Izvor: instagram/davidbeckham/screenshot

Već više od tri nedelje traje vojna akcija Rusije u Ukrajini, a uticajne ličnosti pokušavaju da pronađu način kako da pomognu narodu koji strahuje za život. Neki nude novac, drugi sklonište, dok je Dejvid Bekam pokušao da pomogne svojim uticajem na društvenim mrežama.

Nekadašnja velika fudbalska zvezda, i danas jedan od najuticajnijih ljudi u sportu, predao je svoje naloge na Instagramu i Fejsbuku jednoj ukrajinskoj doktorki koja je svetu prikazala situaciju u Harkovu.

U pitanju je Irina Kondratova koja se putem "storija" na Bekamovom nalogu na Instagramu i Fejsbuku, gde ima ukupno skoro 130 miliona pratilaca, obratila javnosti i pokazala kako trenutno izgleda njihova borba. Irina radi kao anesteziolog u dečjoj bolnici i porodilištu u Harkovu, pa u nikad stresnijim uslovima pomaže ženama prilikom porođaja.

U seriji snimaka i fotografija, objavljenih uz pomoć UNICEF-a, Irina je pokazala u kakvom su stanju trudnice i mlade majke, pokušavši na taj način da približi svetu koliko je važan mir.

"Ja radim 24/7, ovde sam ceo dan...", poručila je Irina koja je ovom prilikom pozvala da svi koji mogu doniraju novac.

Tagovi