Fudbal

OTKAZAN VAŽAN SASTANAK U JUVENTUSU, A TIČE SE I VLAHOVIĆA: Šokirali su Argentinca, sad imaju novi plan za leto!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Agenti argentinskog fudbalera Paula Dibale su ponovo "ispaljeni".

Izvor: Profimedia/ANSA/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus čeka ozbiljna rekonstrukcija od leta, a čini se da u planovima neće biti mesta za Paula Dibalu, jednog od najboljih igrača tima poslednjih pet godina, kome ugovor ističe 1. jula.

Već dugo se spekulisalo da Dibala nije zadovoljan u Juventusu i da želi da ode, ali "stara dama" je uveravala da je sve u redu i da će ponovo pregovarati oko produžetka saradnje. Nakon poslednjeg poteza koji su povukli Fabio Čerubini i Pavel Nedved, teško da će doći do toga...

"Gazeta delo Sport" prenosi da su agenti Paula Dibale ostali šokirani kada je Juventus ponovo odložio zakazani sastanak oko novog ugovora, što im je dovoljan signal da ne žele zaista da zadrže "La Joyu".

Sastanak je trebalo da se održi u petak, međutim Juventus je u poslednji čas obavestio Dibaline zastupnike da će se ipak sastati krajem meseca, dakle samo tri meseca pre nego što mu ugovor istekne. Do tada, Dibala će čekati ponude drugih klubova i verovatno ih ozbiljnije razmotriti.

Za njega je navodno najviše "zagrizao" Inter i to ne odgovara Juventusu, ne bi voleli da jedan od najvećih rivala dobije njihovog igrača bez obeštećenja, ali opet ne čine dovoljno da ga zadrže.

Deluje da Juventus razmišlja u drugom pravcu i da pažljivo sklapaju budžet za narednu sezonu. U njemu možda neće biti prostora za sve igrače kojima ističu ugovori, pa su tako sem Dibale na izlaznim vratima još i Kvadrado, Bernardeski, De Šiljo, Pinsoljo i Perin. Svima njima će biti ponuđeni lošiji ugovori od postojećih.

Takođe, Juventus želi da dovede i igrače kojima ističu ugovori, poput Pola Pogbe, dok Dibala traži povećanje plate dok istovremeno ne briljira ove sezone.

To ujedno znači da bi Vlahović već od leta mogao da dobije novog partnera u napadu.

Tagovi