BRAVO!

SRCE MU JE STALO NA TERENU, A SAD JE PONOVO ZAIGRAO! Eriksen debitovao za novi klub u Premijer ligi, navijači ODUŠEVILI!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Kristijan Eriksen je zaigrao za Brentford, a stadion ga je dočekao ovacijama...

Izvor: Profimedia

Za Kristijana Eriksena danas je veliki dan, Danac će dugo pamtiti 26. februar!

Prošlog ljeta, na otvaranju Evropskog prvenstva protiv Finske, kolabirao je na terenu, ljekari su mu se borili za život, a pošto se sve ipak srećno završilo, kroz nekoliko nedjelja mu je ugrađen defibrilator, kako bi mogao da nastavi sa normalnim životom. A, sada se ponovo vratio na teren.

Ugradnja defibrilatora koštala ga ga je nastavka karijere u Interu, pa je morao da promijeni ligu. Potpisao je za Brentford i ponovo zaigrao u Premijer ligi, poštoje nekada nosio dres Totenhema. Danas je, 259 dana posle srčanog udara, i debitovao za crveno-bijele, u duelu sa Njukaslom, a u igru je ušao u 52. minutu i dobio ovacije cijelog stadiona!

Nije uspio da pomogne timu da napravi preokret, pošto su "svrake" odnijele pobjedu golovima Žoelintona (33. minut) i Viloka (44. minut), doduše glavni krivac za to je Dasilva koji je dobio crveni karton u 11. minutu i tako olakšao posao gostima.

Ipak, ono o čemu se najviše priča ovog popodneva u Engleskoj jeste ulazak Eriksena i svi se nadaju da će u nastavku sezone dobiti još veću minutažu u borbi za opstanak.

Danac je i sam priznao da mu je cilj da zaigra na Svjetskom prvenstvu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt