Fudbal

PLEJBOJ "ZEČICA" OPSJEDNUTA MESIJEM ISPROZIVALA NJEGOVU ŽENU: Ljubomorna je i proganja me već PET godina! (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Mesi je od malih nogu zaljubljen u samo jednu ženu, ali...

Izvor: Profimedia/Instagram/antonelaroccuzzo/Screenshot

Leo Mesi je još od 2008. godine u vezi sa argentinskom ljepoticom Antonelom Rokuco, koju poznaje od malih nogu, pa tako nikada nije bio čovjek od skandala koga povezuju sa raznim djevojkama...

U stabilnoj je vezi, nikada nije postojala drama oko Antonele, a njih dvoje su u brak stupili 2017. godine i imaju troje djece. Međutim, ima onih koji bi željeli da stanu na kraj njihovoj sreći zarad malo popularnosti, a možda se najviše istakla vatrena navijačica Lea Mesija.

Vjerovatno ste čuli za Suzi Kortes (31), nekadašnju Plejboj "zečicu" i takozvanu mis "Bum Bum", koja je opčinjena Argentincem i već godinama pokušava da stupi u kontakt sa njim.

Suzi se stalno fotografiše u Mesijevom dresu, ima njegovu tetovažu na intimnom mestu, ali to izuzetno nervira Antonelu Rokuco koja je iz medija saznala za nju. Nije željela da prepusti stvar da izmakne kontroli, pa je navodno blokirala Suzi Kortes sa svih naloga koje Mesi koristi na društvenim mrežama.

"Antonella je ludo ljubomorna. Ona želi da kontroliše šta drugi objavljuju. Smatra da će je Mesi varati na Instagramu, budući da je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i može imati tajne veze, a to je vrlo djetinjasto od nje. Proganja me na Instagramu već pet godina", napisala je Suzi prije nekog vremena na Instagramu, a od tada je "nestala" i na društvenim mrežama mogu da se vide samo nalozi koje prave njeni fanovi.

Suzi ima šest tetovaža Lea Mesija i planira da napravi još nekoliko, ali neće joj to mnogo pomoći pošto Antonela Rokuco pazi na njega kao što su to radili Ćavi i Inijesta u Barseloni.

Tagovi