Fudbal

HAOS U PARIZU! NAVIJAČI PSŽ OGLASILI UZBUNU: Neće razmažena derišta nego TROFEJE - počeli su rat sa klubom!

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Navijači francuskog tima kritikovali su poteze čelnika jer im se ne sviđa u kojem pravcu ide klub.

Izvor: Profimedia

PSŽ i dalje sanja trofej Lige šampiona, ali navijačima tog kluba to nije jedini cilj. Na putu ka evropskim visinama, izgubilo se nešto što su oni voleli, pa su najvatrenije pristalice kluba iz Pariza odlučile da podignu glas.

Najbolje organizovana navijačka grupa Parižana izdala je saopštenje u kojem se napadaju čelni ljudi kluba zbog svega što se dešava njihovom voljenom timu. Po njihovim rečima, klub je izgubio mnogo dovođenjem najvećih fudbalskih zvezda i odustajanjem od borbe za sve trofeje koji nisu penar Lige šampiona!

Navijači francuskog tima delovali su veoma oštro dok su kritikovali transfer politiku koja je u ekipu dovela velike zvezde.

"Predugo nam je klub nudio nešto što mi ne podržavamo. Ovaj klub je sada gomila igrača koji se ponašaju kao razmažena derišta, bez brige o rezultatima i posledicama na terenu", navodi se u saopštenju.

Po rečima navijača PSŽ-a, klub se previše fokusira na Ligu šampiona i dok mašta samo o trofeju u tom takmičenju sve ostale utakmice su mu nebitne.

"Izgleda da klub ima toliko velike snove da smo stekli utisak kako mu sezona počinje tek u februaru. Zanemaruju se domaći trofeji. Mi više ne prepoznajemo ovaj klub. Naše strpljenje dostiglo je granicu. Uvek smo nudili podršku, uprkos ogromnim razočarenjima. Danas zvoni za uzbunu! Igrači, treneri, vreme je za reakciju ili ćemo nastaviti da se suočavamo sa razočarenjima. Poštujte nas, poštujte naše klupske boje", zaključuju najvatrenije pristalice.

Podsećamo, PSŽ je prethodnog leta obavio jedan od najzvučnijih prelaznih rokova ikada, ali se za sada nije isplatilo dovođenje velikog broja zvezda. 

Tagovi