UDARNA VIJEST!

BRAGA I RONALDOV AGENT POD ISTRAGOM: Sumnja se na prevaru tešku 200.000.000 eura!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Poslednje vijesti iz Portugala govore da je u toku velika akcija.

Izvor: Profimedia

Portugalski mediji bruje od jutros da je policija upala i "prečešljala" menadžersku agenciju "Žestifut" u Portu, inače u vlasništvu jednog od najmoćnijih agenata današnjice Žorža Mendeša, ali i dva kluba.

Sve to dešava se u sklopu istrage o poslovanjima fudbalskih agenata za koje se sumnja da su u sporazumima između klubova i "treće strane" uzeli novac. Nezvanično, spominje se suma od oko 15 miliona eura, dok dobro obavještena "A Bola" spominje čak 200 miliona eura.

Pored agenta koji zastupa, između ostalog, i Kristijana Ronalda, policija je upala i u prostorije Vitorije Gimaraeš i Brage.

Do ovih informacija policija je stigla nakon analize materijala zaplijenjenog tokom marta 2020. godine, u akciji "Fora de Žogo" i da se prije svega ovo odnosi na poreske prevare, prevare sa osiguranjem i pranjem novca. U pomenutoj akciji došli su 47 osoba povezane sa mogućim ilegalnim akcijama.

Podsjetimo, i prije godinu i po dana Braga je bila pod istragom, a vidjećemo kako se ovo odnosi na njihove fudbalere koji bi 9. decembra trebalo da dočekaju Crvenu zvezdu.

Tagovi