Vijesti

OTKRIVENE DOMAĆE HUAWEI P50 PRO I POCKET CENE: Nisu jeftini, ali tu su bežične slušalice kao poklon

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Kompanija Huawei Srbija počela je prodaju svoja dva najnovija telefona, a evo i cena i poklona za prve kupce.

Izvor: SmartLife / Marko Čavić

U našem regionu su nakon gotovo godinu i po dana čekanja predstavljeni novi flagship telefoni Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket (sa savitljivim ekranom), i to u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu.

Tom prilikom otkrili smo vam detaljnije specifikacije i ono na šta će se tokom narednog perioda oslanjati kompanija Huawei i kod nas, a sad je na redu da vam predstavimo i cene za domaće kupce.

Huawei P50 Pro je dostupan u zlatnoj i crnoj boji po ceni od oko 1.275 evra, dok je Huawei P50 Pocket dostupan samo u beloj boji i to po ceni od oko 1.360 evra.

Uz Huawei P50 Pro dok traje period rane kupovine stižu i nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (slobodna prodaja i kod operatora) kao polon, a svi čitaoci, koji su se do 7. februara prijavili na huaweishop.rs sajtu dobili su poseban vaučer u iznosu od 3.000 dinara za kupovinu jednog od novih telefona (to je oko 25 evra) tj. za umanjenje njihove cene.

Od 14. februara u prodaji će biti i Huawei FreeBuds Lipstick bežične slušalice, a cenu ćemo objaviti nakon što ona bude i zvanično objavljena, ali ne očekujte da će biti jeftine, jer napolju koštaju oko 280 evra.

Play Store i Google na Huawei telefonima

Odmah nakon premijere Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket telefona stigla je aplikacije Gspace, koja omogućava učitavanje Google Play Store i svih Google aplikacija na Huawei Mobile Services telefonima - onim sa samo AppGallery prodavnicom.

Ovim je praktično rešen problem svih onih kojima su neke Google aplikacije ili sve one koje još uvek nisu u AppGallery prodavnici neophodne. Više detalja o tome kako radi Huawei Gspace, kao i šta sve aplikacija nudi i kako Play Store i Google aplikacije rade pronađite u našem detaljnom izveštaju posvećenom samo toj temi.

Sudeći po najavama telefona, kao i tome kako je što se softverske strane Huawei kompanije tiče, početak 2022. godine nije mogao da bude bolji.

Test Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket telefona vrlo brzo ćete moći da čitate na SmartLife stranicama, pa nam pomozite da odmah nađemo odgovore na sva vaša pitanja - komentari su vaši!

HUAWEI P50 Pocket Premium Edition - Where Art & Technology Collide VIDEO
Izvor: Huawei Mobile

HUAWEI P50 Pocket Smart Cover Screen VIDEO
Izvor: Huawei Mobile

HUAWEI P50 Series Dual-Matrix kamera VIDEO
Izvor: Huawei Mobile

HUAWEI P50 Series VIDEO
Izvor: Huawei Mobile