Zvijezde i tračevi

OVAJ TERET BOLA NE BISMO MOGLI DA PODNESEMO: Oglasio se sin Marine Tucaković - objavio ove reči 40 dana od majčine smrti

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Laća se oglasio na Tviteru na dan kada je održan pomen.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Kurir/Zorana Jevtić

Danas se navršilo 40 dana od smrti Marine Tucaković, a pomen je održan na Novom groblju u Beogradu. 

Pomenu su prisustvovali Marinin sin Milan Radulović Laća, suprug Aleksandar Radulović Futa, brojni prijatelji, a od estradnih imena tu su bili Žika i Jelena iz grupe Zana, kao i Goran Stojićević Karamela.

Upravo danas oglasio se i Marinin sin na društvenim mrežama, nakon što je obećao da će 40 dana nakon majčine smrti progovoriti o životu i njenoj saradnji s estradnim ličnostima.

"Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kada prođe žalost, progovoriću", rekao je Laća na dan sahrane.

Pomen Marini Tucaković:

Danas je na Tviteru napisao:

"Danas se navršava 40 dana od smrti moje majke, Marine Tucaković. Hvala vam na podršci i što ste uz nas sve ovo vreme. Hvala što delite s nama teret bola koji sami ne bismo mogli da podnesemo. U narednom periodu ćemo nastaviti da radimo na očuvanju njenog nasleđa, u čast sećanja na nju i njena dela koja već 30 godina i duže uspevaju da obeleže najlepše trenutke mnogih. Teši nas to što će se njene pesme slušati još dugo i što će neke druge generacije imati priliku da ih otkriju i zavole".

Laća se oglasio posle 40 dana
Izvor: Twitter/RioJaggerr

Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške borbe s karcinomom, a sahranjena je 29. septembra na Novom groblju u Beogradu, što je bila i njena poslednja želja - da počiva kraj sina.