Zvijezde i tračevi

Kanje silovao asistentkinju na Didijevoj žurki? Kim je stravično ponizila dok joj je muž spavao sa majkama žrtvi

Autor Jelena Sitarica

Kanje Vest našao se u centru novog skandala nakon što je njegova bivša saradnica odlučila da progovori o svemu što se dešavalo.

Izvor: YouTube/Jimmy Kimmel Live, Instagram/laurenpisciotta

Dok se gomilaju optužbe na račun Šona Kombsa, poznatijeg kao Paf Didi, otkriveno je i su bili drugi akteri na njegovim ozloglašenim žurkama. Tako se ispostavilo da i Kanjeu Vestu "nisu čiste ruke", naročito nakon što se oglasila pjevačica Niki Hiton.

Kako je istakla, Didi i Vest su pokušali da je se**ualno napadnu kada je imala 19 godina, i to u studiju, a najgore od svega što su drugi prisutni sve to gledali, ali niko nije želeo da joj pomogne. Ipak, uspjela je da pobegne od njih. 

Međutim, sada se oglasila druga djevojka koja je prošla slično kao Niki, i koju su, baš kao i pjevačicu, drogirali pićem. 

Bivša asistentkinja Kanjea Vesta Loren Pišoti sada je podigla tužbu protiv repera tvrdeći da ju je silovao na žurki sa Pi Didijem.

Izvor: Instagram/laurenpisciotta

Influenserka je prvi put tužila Vesta u junu zbog navodnog se*sualnog uznemiravanja i uhođenja dok je radila za njega 2021. i 2022. Nova tužba sadrži 88 stranica, a podnijeta je u petak uveče. U njoj se nalazi nekoliko uznemirujućih tvrdnji.

Ona je u optužbi detaljno opisala Kanjeove opsesije i fetiše, navodeći i da je spavao sa majkama svojih žrtvi, uključujući i porodicu njegove supruge Bjanke Sensori, piše Daily Mail.

U tužbi su glavna tema njegove zabave na kojima su iznošeni neonacistički stavovi, govori mržnje i prisiljavanje osoba da crtaju kukaste krstove.

Glavna stvar u optužbi, bila je da ju je prije nego što se zaposlila kod njega, Kanje drogirao i silovao. Ona tvrdi da je Vesta upoznala kada je pozvao jednog njenog klijenta na sastanak kod njega u studiju, a zatim i na žurki koju je organizovao Šon Didi Kombs. Kanje je tada naglasio da svi koji žele da ostanu na zabavi, moraju da piju. Ona navodi da joj je reper tada lično uručio piće.

Pišota je posle nekoliko gutljaja "iznenada počela da se osjeća dezorijentisano i... počela je da klizi u izmenjeno i veoma oštećeno stanje", navodi se u tužbi.

Osjećala je da ima sve manje kontrole nad svojim tijelom i govorom i tu gubi sjećanje - tvrdi se u tužbi.

Izvor: Instagram/laurenpisciotta

Ona navodi da se sledećeg jutra osjećala "posramljeno" jer se nije sjećala šta se dogodilo te prethodne večeri, a kasnije je saznala da je njen klijent "bio previše traumatizovan i uznemiren da bi pričao o toj noći". Pišota je godinama vjerovala da je bila "samo" drogirana, i da nije bilo zlostavljanja, ali je istinu saznala tek kasnije i to direktno od Kanjea Vesta.

Tvrdila je da je nedugo prije nego što ju je otpustio u novembru 2022. godine bio bijesan zbog komentara njegove bivše žene o tome da su on i Pišota imali aferu dok je još bio u braku.Photo Set as poster photo

Ime bivše supruge je sakriveno u tužbi, ali Vestova jedina žena, pored Bjanke, bila je Kim Kardašijan, koja se od njega razvela ranije 2022. godine.

Pišota je rekla Vestu da želi da pošalje poruku Kim kako bi razjasnila stvari sa njom, jer "izgleda da je imala pogrešan utisak" o njoj. Međutim, tvrdila je da joj je Vest rekao da ne može da pošalje poruku u kojoj negira da su ikada bili intimni, zbog onoga što se dogodilo na zabavi u Santa Moniki.

Jednom smo se malo družili - navodno joj je Vest tada rekao.

U toj tužbi, navodi se i "da je reperova bivša žena Kim Kardašijan znala da je Pišota bila drogirana i seksualno zlostavljana, svakako ne bi imala nikakav komentar".

Pišota je detaljno opisala kako je Vest bio opsednut intimnim odnosima sa njom, i pokušao je na mnogo forica i manipulacija da joj se udvara. Odbijanje ga je frustriralo, ali i oduševljavalo i uzbuđivalo - za njega je to postala igra, tvrdila je.

Pogledajte još fotografija Loren Pišote: