Zvijezde i tračevi

"Zahvali se Bijonse": Objava avio-kompanije inspirisana teorijama zavere skupila je 16 miliona pregleda

Autor Marina Cvetković

Kompanija Rajaner zbija šalu na mrežama na račun Bijonse.

Izvor: YouTube/Recording Academy / GRAMMYs

Nakon Didijevog hapšenja, internetom se proširila jeziva teorija zavjere da je Bijonse "strah i trepet" u muzičkoj industriji. TikTok su, između ostalog, preplavili snimci na kojima danas najveće zvijezde svijeta zahvaljuju i spominju Bijonse dok primaju nagrade, u kategorijama u kojima su pobijedili upravo nju!

Na račun toga, i admin profila avio-kompanije Rajaner odlučio je da se našali na "X"-u. Jedna putnica je na ovoj mreži objavila fotografiju kako sjedi pored čak dva prozora u avionu. "Dva prozora? Wow, hvala Rajaner, volim te", napisala je.

Rajaner je podijelio njenu objavu uz opis: "Želimo da se zahvalimo Bijonse." Ta objava skupila je gotovo 16 miliona pregleda u jednom danu i pola miliona lajkova. Ljude je objava oduševila. "Admin zaslužuje povišicu", "Rajaner pokušava da preživi", "Smijem se na ovaj tvit, zbog toga zahvaljujem Bijonse", "Zasluge idu Bijonse", neki su od komentara.

Zahvaljuju se Bijonse dok primaju nagrade

Podsjetimo, sve je počelo nakon Didijevo "pada", koji je vrlo blizak s Bijonsinim suprugom Džej Zijem. TikTokom su tada počele da se šire teorije da su Didi i Džej "zločesti momci" muziče industrije, i da oni koji nisu uz njih ne prođu dobro.

Spominjali su se Tupak, Bigi Smols, Alija, Britani Marfi, Majkl Džekson, i brojne druge tragično i naglo preminule slavne ličnosti. A onda je stvar otišla dalje, pa je sve češće počelo da se spominje i Bijonsino ime. "Dok je Alija bila pop princeza, Bijonse je morala da postane pop kraljica. Da Alija nije poginula, za Bijonse danas niko ne bi znao", proširila se priča po društvenim mrežama, uz stare zajedničke snimke dve, tada mlade zvijezde.

Nakon što su procurili snimci u kojima brojni slavni zahvaljuju Bijonse, korisnici TikToka uvereni su da se iza svega krije neka mračnija priča, te da se oni navodno zbog nečega od "kraljice Bi".

Rajaner se često šali na društvenim mrežama

Admin Rajanera na društvenim mrežama je omiljeni lik na internetu mnogim ljudima. Neki se zalažu da taj čovjek dobije povišicu zbog urnebesnih fora koje svakodnevno objavljuje.

Tokom ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, fudbaleri su mu bili glavni izvor fora, ali admin se ne šali samo s drugima, već i na svoj račun. "'Rajaner nema beneficija'", napisao je u videu na TikToku, a zatim objavio sliku WC školjke. "Previše smo dobri", piše u opisu. "Vaši admini ne spavaju", "Nudite i vazduh za disanje", "Obožavam koliko su neozbiljni", pišu ljudi.

Pogledajte još fotografija Bijonse:

Tagovi