Zvijezde i tračevi

Progovorila o svađi s izabarnikom na aerodromu: Snežana Đurišić posle psovki jednom rečenicom sve rekla

Autor Anja Konstantinović

Snežana Đurišić oglasila se nakon što su domaći mediji prenijeli da se sa izabranikom Vanjom Miloševićem posvađala na aerodromu.

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Snežana Đurišić je dugi niz godina u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a poznato je da su kako u privatnom, tako i u poslovnom životu jedno drugom velika podrška. Vanja poznatu pevačicu podržava u scemu što radi, te je neretko vozi na snimanje svih emisija, pa je tako bilo i ovaj put kada su zajedno stigli ispred zgrade u kojoj se snimaju "Zvezde Granda".

Pevačica i članica žirija popularnog muzičkog takmičenja, nije bila raspoložena za izjave, ali je kratko prokomentarisala nedavni skandal sa partnerom Vanjom na aerodromu, kad ga je opsovala i poručila da više ne želi više da ga vidi u životu.

Oni su se u međuvremenu pomirili, a Đurišićeva je samo kratko poručila: "Kao što vidite nista se nije desilo".

Snežana je nedavno bila gošća u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televiziji kada je njen partner u video prilogu otkrio kako je počela njihova ljubav - "Mi smo se zapravo prvi put videli pre mnogo godina, ali tada nismo imali nikakav kontakt. Tek posle dvadesetak godina, slučajno smo se sreli na jednom mestu, prepoznali se, i od tada je Snežana postala važan deo mog života. Ona je prava osoba koja leči dušu, prava je melem", rekao je Milošević u svom emotivnom obraćanju.

Nakon priloga, Snežana nije krila svoje emocije, zahvaljujući Vanji na rečima podrške: "Podrška mi je izuzetno važna, pogotovo u poslu kojim se bavim, a mislim da je u svim profesijama bitna podrška porodice, kasnije partnera. Mi smo zajedno skoro sedam godina, i ja sam zahvalna što imam nekog ko mi pruža takvu podršku".