Zvijezde i tračevi

Bez dijete smršao 20 kilograma: Totalna transformacija Andrije Miloševića za manje od godinu dana, evo i kako

Autor Anja Konstantinović

Andrija Milošević uspio je da smrša čak 20 kilograma i to bez rigoroznih dijeta, a jednom prilikom je otkrio i kako je došao do željenih rezultata.

Izvor: YouTube/K1 televizija

Poznati glumac Andrija Milošević koji je urnebesnom reakcijom tokom jednog intervjua sve nasmijao, poznat je po humoru i vicevima koje nerijetko objavljuje na društvenim mrežama. Andrija je jedno vrijeme mučio muku sa viškom kilograma, imao je 20 kilograma viška i tada je bio gotovo neprepoznatljiv. On je svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrio kako je uspio da smrša za manje od godinu dana.

"Samo malo promijenite ishranu, promijenite način života i to je to. Ne jedete tešku hranu, masnu hranu, šećere", rekao je Andrija, a zatim skrenuo pažnju na grešku koji pravi veliki broj ljudi:

"I ne treba da idete na dijete, prevare. Dijeta vam ni u čemu neće pomoći. Ne idite na dijete nego idite kod ljudi koji će vam prepisati kako da se hranite za cio život". Imao je i konkretan predlog zdrave ishrane: "Jedite punjenu pomorandžu, nemojte jesti punjeni ćevap, a ako jedete ćevape, mljeveno meso, jedite čisto juneće".

Ovo se nalazi na spisku dozvoljenih namirnica Andrije Miloševića - "Nisam izbacio ništa što volim, samo određene namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Ručam pečeni krompir, pečurke i salatu. Cio život sam jeo crveno meso, a onda sam shvatio da mi to ne odgovara. Sada su mi riba i povrće osnova ishrane. Važan je jogurt. Takođe, prija mi da uz ručak popijem čašu crnog vina".

Slavni glumac je otkrio i da uživa u vožnji bicikla: "Provjerite krvnu sliku na šest mjeseci, a jednom godišnje uradite kontrolni pregled. Ko zna šta sve unosimo u organizam, vazduh je takav kakav je. Nažalost, ne živimo u skandinavskim zemljama i treba se paziti koliko god je to moguće", istakao je.