Zvijezde i tračevi

"Volim da se oprobam u raznim varijantama": Anastasija se vratila u velikom stilu i "pokidala" sa novim pjesmama

Autor Marina Cvetković

Pjevačica Anastasija Ražnatović se posle duže pauze vratila na muzičku scenu, i publici poklonila čak dvije nove pjesme.

Izvor: Instagram printscreen / raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović je posle duže pauze svoje fanove obradovala novim singlovima. Prva pjesma, pod nazivom "Kadar" koju je najavila prije nekoliko dana, prati visokobudžetni spot snimljen u najvećem studiju na Balkanu.

Anastasija Ražnatović spot za pesmu Kadar
Izvor: Youtube / Anastasija Raznatovic

Anastasija je publiku iznenadila sa još jednom pjesmom, koja je takođe objavljena na njenom zvaničnom Jutjub kanalu u isto vrijeme.

Druga pjesma "Prava", nosi emotivnu priču i već prijeti da postane hit, osvojivši srca publike zahvaljujući snažnom tekstu i energičnoj melodiji.Pjesma je prožeta temama autentične ljubavi i životnih izazova, čime je Anastasija dodatno zbližila svoju muziku sa publikom.

Povodom ovog muzičkog podviga, Anastasija je izjavila: "Posle duže pauze jako sam srećna što imam priliku ponovo da poklonim svojoj publici nove pjesme i nadam se da će im se dopasti koliko i meni! Pjesme se puno razlikuju jedna od druge, ali sam sigurna da će svaka naći put do svog slušaoca. Volim da eksperimentišem sa muzikom i da se oprobam u raznim varijantama, 'Kadar' i 'Prava' su pravi pokazatelj toga. Radujem se reakcijama na nove projekte kojih će biti više u narednom periodu."

Poslušajte i drugu pjesmu:

Anastasija Ražnatović spot za pesmu "Prava"
Izvor: Youtube / Anastasija Raznatovic

Evo kako je izgledala nedavna posjeta njenog brata Veljka i snaje Bogdane u Španiji: