Zvijezde i tračevi

Na svadbi Šumaherove ćerke bila je i snaja Bosanka

Autor Marina Cvetković

Ćerka Mihaela Šumahera stupila u brak sa dugogodišnjim dečkom, a slavlju na Majorci prisustvovala je i njena snaja.

Izvor: Instagram printscreen / lailahasanovic

Na glamuroznoj svadbi Đine Šumaher, ćerke legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, pažnju je privukla i devojka njenog brata Mika, prelepa Bosanka Laila Hasanović, koja je svojim izgledom zasenila mnoge.

Đina se udala za dugogodišnjeg partnera Ijana Betkea na prelepoj i intimnoj ceremoniji na Majorki, međutim, posebnu pažnju prisutnih privukla je njena snajka, atraktivna Laila Hasanović, poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Izvor: Instagram/lailahasanovic

Đina i Jain izgovorili su sudbonosno "da" u raskošnoj vili porodice Šumaher, Vila Yasmin, koja se nalazi u Port d'Andratxu na Majorki. Iako su detalji svadbe držani u strogoj tajnosti, kako bi se očuvala privatnost porodice, na osnovu fotografija objavljenih na društvenim mrežama, može se reći da je ceremonija bila romantična i prefinjena. Gosti su morali da predaju telefone pre ulaska u vilu, kako bi se osiguralo da nijedna slika ne procuri u javnost.

Đina, uspešna jahačica, blistala je u elegantnoj čipkanoj venčanici sa tankim bretelama, dok je izgled upotpunila dijamantskim minđušama i jednostavnom frizurom - niskim repom koji je naglasio njene prirodne crte lica. Sličan izgled je ponela i njena snajka Leila, koja je takođe odabrala nežan i romantičan autfit. 

Devojka Đininog brata, Mika Šumahera, takođe je privukla veliku pažnju. Ova mlada manekenka poreklom iz Bosne i Hercegovine, rođena u Danskoj, izgledala je besprekorno u haljini koja je isticala njenu savršenu figuru, dok je njen zaštitni znak - dugu plavu kosu sakupila u opuštenu punđu.

Laila već godinama gradi uspešnu karijeru u modnoj industriji. Atraktivna manekenka, poreklom iz Srebrenice, već godinama živi na relaciji Kopenhagen-Ženeva. Ona je privukla pažnju medija i publike svojim nastupom na izboru za Mis Univerzuma, a danas je uspešna u svetu modelinga. Prepoznatljiva je po svom atraktivnom izgledu i sofisticiranom stilu, koji često deli sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je prati više od 300.000 ljudi. Redovno objavljuje fotografije sa modnih snimanja, ali i privatne trenutke, te nije iznenađenje što je i na ovoj svadbi izgledala kao da je sišla sa modne piste.

Ona i Mik Šumaher su se upoznali u Belgiji na jednog od trka Forumule 1, a zvanično su zajedno od prošle godine. U međuvremenu, sin slavnog vozača je ostao bez mesta u trkačkom timu Haas, te sada radi kao rezervni vozač ekipe Mercedes, što mu omogućava da više vremena provodi sa Lailom. Njih dvoje vrlo retko dele zajedničke trenutke, a kada ipak to urade najčešće podele neki od zanimljivih trenutaka s putovanja ili modnih revija.

Svadba Đine Šumaher protekla je u savršenom skladu, uz zvuke country muzike i romantičnu atmosferu mediteranske vile. Iako detalji vezani za prisustvo njenog oca, Mihaela Šumahera, nisu potvrđeni, glasine kažu da je porodica učinila sve kako bi omogućila njegov dolazak na ovu važnu porodičnu svečanost.

Pogledajte još fotografija prelepe Laile: