Zvijezde i tračevi

Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića: Glumac deportovan iz Hrvatske, ona otkrila još jedan detalj

Autor Katarina Bojović

Supruga Sergeja Trifunovića se oglasila nakon što je on stigao u Beograd.

Izvor: K1 prinscreen

Glumac Sergej Trifunović prije nekoliko dana je uhapšen na granici Hrvatske i Srbije, a mediji su prenijeli i da je sada zvanično deportovan.

On je juče, 22. septembra, stigao u Beograd. Podsjetimo, Trifunović je protjeran iz RH na tri mjeseca i presuda je stupila na snagu. Ova sankcija se ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku. Sada se o ovome oglasila i njegova supruga Isidora.

Ona je povrdila navedene informacije i dodala da je sve vrijeme bila sa Sergejem:

"Sergej i ja smo juče stigli u Beograd", rekla je.

Ovako Isidora izgleda:

Ovako je Sergej govorio o hapšenju:

"Pitao sam policajca: 'Šta radite sa ljudima koji su ubili, opljačkali, ranili?' Odgovorio mi je: 'Ne želiš da znaš.' Rekao sam mu da želim da znam, jer ako sam ovako prošao zbog verbalnog delikta, šta doživljavaju ljudi koji počine pravi zločin?", kaže Sergej i dodaje:

"Ono što najviše treba izbjegavati je rečenica koju sam čuo milion puta – 'A oni...' i onda se odgovornost prebacuje na drugu stranu. Ajde prvo da pogledamo sebe. Divno je što je predsjednik Vučić stao uz mene i isto tako mislim da treba da stane uz svakog građanina u svojoj zemlji. Još jednom želim da se zahvalim našoj ambasadi i ambasadorki Jeleni Milić u Zagrebu. Bili su uz mene sve vrijeme, a konzul je čak došao i na suđenje. Međutim, ovo ne smije da postane borba za potkusurivanje nacionalista. Moramo da gledamo i kako se mi ponašamo, a ne da se takmičimo u tome ko je gori," zaključio je.