Zvijezde i tračevi

Proslavila se kao "žderačica muškaraca", pa smuvala koleginicu: Čarlijeva mama ljubi 32 godine mlađu

Autor Katarina Bojović

Evelin iz "Dva i po muškarca" prvi put je o svojoj sklonosti ka istom polu govorila 2015. godine.

Izvor: YouTube/Peacock

Glumica Holand Tejlor najpoznatija je po ulozi "žderačice muškaraca" Evelin Harper u seriji "Dva i po muškarca".

Dok je glumila majku Čarlija i Alana Harpera, nije otvoreno govorila o svojoj orijentaciji, a onda je 2015. godine u intervjuu za "WNYC" potvrdila ono o čemu se dugo nagađalo - da "voli žene", ističući pritom da to nikad nije skrivala, ali i da nije imala potrebu da o tome javno govori..

Tada je otkrila i da je u vezi s dosta mlađom ženom, a iako nije htjela da otkrije njen identitet, brzo su počele glasine da je riječ o glumici Sari Polson. To se pokazalo i kao istina. Njih dvije su i danas su u skladnoj i srećnoj vezi, koju više ne skrivaju, a često se zajedno pojavljuju i na eminentnim događajima.

Glumice su se upoznale na jednoj humanitarnoj večeri te su odmah kliknule, uprkos činjenici da se Sara tada imala partnerku. Otkako se saznalo da su par, često su punile medijske naslovnice zbog velike razlike u godinama.

Holand Tejlor je nedavno proslavila 81. rođendan, dok Sara ima 49.

Slavna glumica često u intervjuima ističe kako je Tejlorova najlepša žena koju je ikada videla, a nedavno je otkrila i jednu tajnu o njihovoj vezi.

"Mi ne živimo zajedno, to je tajna. Ona i ja provodimo zajedno mnogo vremena, ali ne živimo u istoj kući", rekla je i dodala:

"Zajedno smo već dugo i mislim da deo uspjeha leži i u tome, provodimo vrijeme zajedno kada to želimo, a kada ne želimo, onda ne provodimo."

Pogledajte ih zajedno: