Zvijezde i tračevi

Uhapšen reper Diddy! Stavili mu lisice u hotelu, oglasio se advokat

Autor Marina Cvetković

Šon Diddy Kombs uhapšen je u hotelu u Njujorku, oglasio se njegov advokat.

Izvor: YouTube/Diddy

Reper i muzički mogul Šon "Diddy" Combs uhapšen je u hotelu u Njujorku, potvrdio je njegov advokat za "Si-En-En".

Diddy je uhapšen u hotelu na Menhetnu i trenutno je u proceduri, a nije objavljeno zbog kojih optužbi su mu stavljene lisice.

"Razočarani smo zbog odluke da se nastavi nepravedno gonjenje od strane državnog tužioca", rekao je Mark Anjifilo, advokat slavnog repera.

"Diddy je sarađivao sa istražnim organima, on nije savršena osoba ali nije ni kriminalac. Dobrovoljno je došao u Njujork jer je znao da će biti podignuta optužnica. Molim vas da ne sudite dok nemate sve činjenice, ovo su djela nevinog čovjeka koji nema šta da krije, i raduje se što će uspjeti da otkloni ljagu sa svog imena", rekao je advokat.

Izvor: YouTube/Diddy

Početkom godine, kao bomba odjeknula je vijest da je Diddy na meti istrage zbog navodnog trafikinga. Dobio je i deset tužbi zbog navodnog se*sualnog zlostavljanja i napada, i federalni istražitelji ispitali su više tih navoda.

Federalni organi najavili su i da će žene koje su ga optužile svjedočiti pred istražnom porotom, što je značajna eskalacija koja ukazuje da se Ministarstvo pravde uključilo u nastojanje da se protiv repera podigne optužnica.

Kombs je ranije poricao sve optužbe, i javno se izvinio jedino zbog snimka na kojem brutalno tuče svoju bivšu devojku Kasandru Kesi Venturu.