Zvijezde i tračevi

"Zašto ljubiš vanzemaljca, a ne djevojku?" Britni Spirs skandalizovana nastupom koleginice na VMAs

Autor Marina Cvetković

Britni Spirs ne može da shvati zašto se pjevačica Sabrina Karpenter odlučila na poljubac sa vanzemaljcem umjesto sa djevojkom na sceni.

Izvor: MTV/Youtube

Britni Spirs je objavila na Instagramu video u kom je podijelila sa pratiocima šta misli o nastupu Sabrine Karpenter na dodeli MTV Video Music Awardsa. Tačnije, komentarisala je trenutak na sceni kada se Sabrina poljubila s plesačicom odevenom u vanzemaljca.

"Ljudi, jeste li vi gledali dodjelu nagrada sinoć? Ja nisam, ali sam ispratila nekoliko isječaka koji su mi iskočili na Jutjubu", započela je Britni svoju objavu. "Sabrina Karpetner - Zašto je poljubila vanzemaljca na pozornici?", zapitala se pjevačica. 

"Obožavam je i volim, ali ne razumijem taj dio. Zašto jednostavno nije poljubila djevojku?", zapitala se Britni aludirajući na njen poljubac s Madonom na dodeli MTV Video Music Awardsa 2003. godine. Dodala je i da joj je Sabrinin potez bio jako čudan.

Sabrina Karpenter ljubi vanzemaljca na VMA dodeli nagrada
Izvor: Youtube / MTV

Rekla je i da je bila iznenađena kada je čula da joj je Karpenter odala počast tokom večeri. "Ova djevojka Sabrina izgovorila je moje ime na crvenom tepihu i mislim da je to super. Ponekad zaboravim da sam slavna!", kazala je Britni na kraju.

Podsjetimo, tema ovogodišnjeg VMAs bio je svemir, pa je tome prilagođena i čitava scenografija, a mnogima je posebno ostao upečatljiv nastup Kejti Peri.

Prisetimo se trenutka kada je Britni zajedno sa Kristinom Agilerom poljubila Madonu: 

Britni Spirs Madona Kristina Agilera poljubac na nastupu VMAs
Izvor: Youtube/ Missuniverse chanel