Zvijezde i tračevi

Ludačka transformacija glumca koji je uplašio svijet: Trenirao svaki dan 6 nedelja, nećete vjerovati kako sada izgleda

Autor Dragana Tomašević

Bil Skarsgard, glumac koji je dočarao zastrašujućeg Penivajza iz pera Stivena Kinga, prošao kroz naporne treninge da bi postao Vrana

Izvor: YouTube/Movieclips/Tiktok/@21tyler_

Glumac Bil Skarsgard, glumac koji je uplašio svijet u ostvarenjima "It", postao je Vrana u trileru nastalom prema stripu Džejmsa O Bara. Dok nije uskočio u ulogu Erika Drejvena, junaka stripa Džejma O Bara, Skarsgard je glumio u filmu "Džon Vik" sa Kijanuom Rivskom u glavnoj ulozi, a onda se posvetio transformaciji...

Bil je za potrebe snimanja prethodnog filma "Boy kills world" svakodnevno, šest nedelja, naporno trenirao kako bi nabacio mišiće. Nastavio je s treninzima odmah posle toga, zbog angažmana na "Vrani".

Podsjetite se njegovog Penivajza:

Svaki put bi mu šminkeri pre snimanja nanosili tetovaže, a prema riječima članova produkcije, "kako bi ostao u ulozi", izbjegavao je druženje sa ostalim članovima ekipe.

U jednom intervjuu je istakao da je nastavio s treninzima i dok je trajalo samo snimanje: "Jednom sam sa šminkom i tetovažama otišao u teretanu u Pragu. Ostali momci, s pravim tetovažama, zagledali su moje i video sam poštovanje na njihovim licima", smijao se glumac.

Sada je na Internetu osvanuo i snimak njegovih treninga, ali i tijela koje izgleda dosta drugačije.