Zvijezde i tračevi

Pustili joj snimke, ona se slomila u "Amidžiju": Pola publike plakalo kad su se oglasili roditelji Tee Tairović

Autor Marina Cvetković

Muzička zvijezda Tea Tairović ostavila je sve bez daha svojim upečatljivim izgledom u najnovijem izdanju emisije "Amidži šou".

Izvor: TV Pink / screenshot

Vidno raspoložena, Tea Tairović je u emisiji govorila o svojim predstojećim solističkim koncertima u Beogradskoj areni, zakazanim za 21. i 22. septembar, koje publika sa nestrpljenjem očekuje.

U jednom trenutku, voditelj Ognjen Amidžić priredio je Tei iznenađenje pustivši emotivne video poruke njene majke, Božice Malević, oca Zorana Tairovića, ali i najbližih ljudi i saradnika koji su joj uputili podršku uoči velikih koncerata.

Izvor: TV Pink Printscreen

"Srećki moj, jedva čekam 21. i 22. septembar, tvoja dva koncerta u Beogradskoj areni. Jedva čekam magiju, zajedno sa svima, kojom ćete nas ti i tvoja ekipa očarati sa bine. A ono što će mi biti najveći uspjeh i najveća nagrada, jeste tvoja radost i tvoj osmijeh. Voli te mama najviše na svijetu", poručila je Božica Malević u emotivnom obraćanju, dok je Tea, vidno dirnuta, jedva zadržavala suze.

"Tea, još jedanaest dana spavamo i koncert biće divan, lijep i osunčan baš kao ovaj dan na moru. Ljubi te tata", poručio joj je otac Zoran Tairović.

Izvor: TV Pink Printscreen

Pogledajte još fotografija atraktivne Tee u galeriji: