Zvijezde i tračevi

Šok transformacija glumice: Bila zvijezda Niklodeona, a prošle godine gola šetala ulicama, pogledajte kako danas izgleda

Autor Dragana Tomašević

Amanda Bajns je prošle godine navodno dva puta bila u psihijatrijskoj ustanovi

Izvor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Amanda Bajns je karijeru započela kao dečja glumica na kablovskom kanalu Nickelodeon, gdje je kasnije dobila i sopstvenu seriju.

Kao tinejdžerka, glumila je Holi Tajler u seriji "Šta volim kod tebe", dok je filmski debi ostvarila u filmu "Veliki debeli lažljivac". Ređali su se hit filmovi, a potom su krenuli problemi sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci.

2010. godine je najavila pauzu jer se borila sa ličnim problemima. Od 2013. godine je imala staratelja, a onda je prošle godine objavljeno da su je našli kako potpuno gola hoda ulicama Los Anđelesa.

Izvor: Instagram/amandabynesreal

Glumica je sprovedena u psihijatrijsku ustanovu u kojoj je provela nekoliko nedelja. Tada joj je prvobitno određeno zadržavanje od 72 sata, koje su ljekari zatim produžili, a potom je i ona odbijala da napusti ustanovu, a strani mediji su posle nekoliko mjeseci pisali da je ponovo uhapšena.

Izvor: Youtube/Screenshot/FOX 11 Los Angeles

Nakon drugog boravka u psihijatrijskoj ustanovi za godinu dana, Amanda je pokrenula podkast i aktivna je na društvenim mrežama, a sada je na platformi X objavljeno i kako je izgledala nekad, a kako sad.

Pogledajte: