Zvijezde i tračevi

Pjevač optužio Helenu Topalović da ga je varala: Smuvao je maloljetnu, pa tek sad iznio skandalozne detalje

Autor Jelena Sitarica

Njihove veze jedva da se iko i sjeća, no muzičar je ipak odlučio da tek sada otkrije detalje.

Izvor: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka proslavljenog pjevača Milana Topalovića Topalka, svojevremeno je privukla ogromnu pažnju javnosti vezom sa tada popularnim pjevačem Jocom Stefanovićem.

Ono što je mnoge tada posebno iznenadilo bila je činjenica da je lijepa Helena imala samo 17 godina, a pjevač je tek sada, godinama nakon raskida, otkrio i detalje njihovog odnosa.

- Bili smo u vezi dvije, tri godine sa prekidima. Prvih godinu dana je bilo sve kako treba, drugih, dvije, tri pakao. Vrlo velika razlika u godinama, u razmišljanju, u svemu - rekao je Stefanović.

Izvor: printscreen/youtube/HYPE TV

- Ona je tada bila maloljetna, imala je 17 godina. Mi smo krenuli da se zabavljamo, išli smo i na ljetovanje zajedno i sve je bilo super. Kako je Helena stasala u neku djevojku, su stvari krenule da se mijenjaju, smetale su mi neke stvari, ti neki drugari koji su se odjednom pojavili. Ja sam imao drugarice, koje su mi koleginice. Sve je to uzimalo maha. Ona je jedna osoba kada je kod kuće, druga je kada izađe. Ja to nisam volio. Voli da bude primjećena - dodao je Joca.

Izvor: Pritnscreen/Instagram

Na pitanje da li misli da ga je Helena prevarila, Jovan je odgovorio potvrdno.

- Mislim da me je prevarila. Nikad ne možeš da znaš sto posto, ali siguran sam da jeste - zaključio je pjevač, a Helena se po ovom pitanju nije oglašavala.

Pogledajte i kako Helena izgleda danas: