Zvijezde i tračevi

"Ima on nekad tako prebačaj": Isplivao snimak Stefana Karića i čovjeka iz produkcije prije nego što mu je pozlilo

Autor Marina Cvetković

Rijaliti zavodnik sa Zvezdare, Stefan Karić, napustio je "Elitu 8" kako se navodi - zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Izvor: IG elita_farma_8_zadruga_

Produkcija ga je predstavila kao prvog zvaničnog takmičara "Elite 8", kada je Stefan Karić posjetio kabinet Željka Mitrovića i zvanično potpisao ugovor.

"To je samo jedna od stvari koje sam spremio za novu sezonu. Očekujem da će po svim svojim aspektima biti spektakularna. Stefane, neka ti je sa srećom!" poručio mu je na početku razgovora Željko Mitrović.

"Hvala, Veliki šefe! Po treći put ulazim u Zadrugu, tačnije sada Elitu. Očekujem nešto što do sada nisam tamo doživio. Popravio sam se, sredio sam to. Nisam više kratkog fitilja, malo sam sazreo, što se kaže", istakao je tada Karić.

Izašao već prvog dana 

Stefan je 7. septembra ušao u Bijelu kuću sa prvom grupom takmičara, međutim, tamo se nije dugo zadržao. Ukućani su po ćoškovima šaputali da je imanje napustio nakon što mu se slošilo, a od tada ga nema na sastancima i događanjima.

Na društvenoj mreži TikTok sada se pojavio snimak na kom se vidi kako Karić razgovara sa voditeljem Milanom Miloševićem. Oni su pričali o Osmanu Kariću, kada se Milan požalio da ga je Osman "uzeo na zub".

"Ima on nekad tako prebačaj", rekao je Stefan, a sve poslušajte u snimku ispod.