Zvijezde i tračevi

Svaki momak s kojim je bila je vjerio: Razvela se od Karića, razvodi se od Tošića,sad otkrila da li bi se udala i 3. put

Autor Dragana Tomašević

Jelena Karleuša otkrila da "nijedan nije bio uz nju kada je bilo teško"

Jelena Karleuša
Izvor: Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša je prije udaje za Duška Tošića, bila u kratkom braku sa Bojanom Karićem. Od Duška se trenutno razvodi, a u jednoj emisiji je otkrila i da li bi se udala i treći put.

"Nisam razmišljala o tome. Ali jesam razmišljala o divnoj vjenačnici i divnoj svadbi… Ako može to, da imam divnu vjenčanicu, a da se ne udam… Ja mogu da napravim spektakularnu svdabu i u nekom videu, da me želja mine, da imam divnu vjenčanicu…".

Jelena od budućeg partnera očekuje da joj bude oslonac. To kako kaže "nije pronašla ni u jednom muškarcu iako ju je svaki sa kojim se zabravljala vjerio i želio da se uda za njega". Prstenje koje su joj darivali još čuva u kutijici.

"Nijedan nije bio uz mene i u dobru i u zlu. Nijedan nije bio dovoljno hrabar i jak da izdrži kada je bilo to u zlu. Kada neko bude pored mene, ja ga neću kriti", rekla je Karleuša i dodala da taj neko treba da bude hrabar i snažan:

"Partner nije samo se*s, ljubav i emocije, partner je i onaj koji stane pored tebe u svim životnim situacijama. Nikad nisam ni prestala da imam partnera. Moj najbolji prijatelj, Zoran Birtašević, često je bio sve to što mi je nedostajalo. Prijatelj, rame za plakanje, dadilja, producent".