Zvijezde i tračevi

Crtež Cecine vjenčanice završio u muzeju u inostranstvu: Kupila je u Milanu za 100.000 maraka, pa je dala snaji

Autor Marina Cvetković

Riječ je o modelu grčkog dizajnera, a Ceca je ovu vjenčanicu kasnije pozajmila i sestri i snaji.

Izvor: Profimedia

Svetlana Ceca Ražnatović se udala u raskošnoj vjenčanici o kojoj su danima pisali mediji, a crtež ove kreacije sa vjenčanja balkanske zvijezde se nalazi u čuvenom Rijksmuseumu u Amsterdamu.

Izvor: Profimedia

Riječ je o modelu jednog grčkog dizajnera, a Ceca je ovu vjenčanicu kupila u Milanu. Kako se svojevremeno spekulisalo u pojedinim medijima, Cecina vjenčanica je koštala 100.000 maraka.

Izvor: YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Ovaj model vjenčanice godinama nakon Cecinog vjenčanja bio je jedan od najpopularnijih u Srbiji, te su mnoge djevojke birale baš takvu haljinu za svoje vjenčanje. U Cecinoj vjenčanici se već udala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, ali i snajka Bogdana Ražnatović.

Bogdana je prekrojila Cecinu vjenčanicu zbog veličine, kako bi je napravila odgovarajućom svom izgledu. Ceca je sve ove godine čuvala vjenčanicu u kojoj se i sama udala, a bilo joj je neizmerno drago što je i Bogdana izgovorila "da" njenom sinu upravo u toj vjenčanici.

Veljko Ražnatović i Bogdana zakleli su se jedno drugom na vječnu ljubav 24. novembra 2019. u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu. Veliko svadbeno veselje za 500 zvanica upriličeno je u luksuznom hotelu u kome su gosti uživali uz najskuplji "rojal meni" (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi.

Pogledajte još fotografija sa Cecinog i Arkanovog vjenčanja: