Zvijezde i tračevi

Umro poznati reper: Nije mu bilo spasa, samo se srušio usred nastupa, fanovi snimili jezivu scenu

Autor Marina Cvetković

Reper se usred nastupa srušio na bini, i ostavio publiku u šoku i nevjerici!

Izvor: fatmanscoop/instagram

Publika je slučajno snimila posljednje trenutke poznatog američkog repera Isaka Frimena, poznatijeg kao Fatman Scoop, koji je preminuo u 53. godini, nakon što mu je pozlilo na koncertu.

Fatman Scoop iznenada se srušio na bini tokom nastupa, a publika je počela da vrišti. Sve se dogodilo oko 20.30 časova. Prethodno je Scoop bio pun energije i repovao je, a onda je samo otežano krenuo da se penje na uzdignuti dio na bini i srušio se. Odmah su dotrčali ljekari, koji su pokušali da reanimiraju repera. On je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Fatman scoop reper preminuo na koncertu
Izvor: Youtube / WTNH News8

Reper je u petak imao koncert u Konetikatu, kada mu je iznenada pozlilo i samo je pao. On je odmah prebačen u bolnicu gdje je proglašen mrtvim. 

Menadžer poznatog repera je potvrdio da je Fatman Scoop preminuo: "Vodio si me po čitavom svijetu i nastupao sam sa tobom na nekim od najvećih i najboljih bina na svijetu. Stvari koje si me ti naučio napravile su od mene ovo što sam danas", napisao je Skupov menadžer i producent Birč Majk.

Pogledajte još fotografija repera u galeriji: