Zvijezde i tračevi

Žena javno objavila šta je doživjela od JK: Otkrila lice koje se krije "iza kamera", sve se desilo u bolnici

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša još jednom je pokazala da je veliki humanitarac i čovjek.

Izvor: Instagram/karleusastar

Pjevačica Jelena Karleuša pored britkog jezika koji se ne libi da "pusti" kad god naiđe prilika, u više navrata je u javnosti okarakterisana kao veliki čovjek i humanitarac.

Poznata je kao veliki zagovornik prava onih koji se "manje čuju", zaštitnik životinja, ali i neko ko je uvijek spreman da pomogne. Koleginica Stoja ju je jednom prilikom nazvala i najboljim bićem na estradi, kao i osobom koja je uvijek prva tu da pomogne kad zatreba, dok je sada još jedna osoba posvjedočila tome.

Jelena je prije nekoliko dana saopštila roditeljima malog Luke, za kog se skuplja novac, da će sama donirati kompletnu cifru potrebnu da dječak otputuje u Tursku ne bi li se izliječio od teške bolesti. Međutim, sada se na društvenm mrežama, tačniju Iksu, pojavilo još jedno svjedočanstvo Jelenine velike plemenitosti.

"O JK nikad nisam i ne mogu reći nista ružno jer je jednom moja M bila u Tiršovoj i ležala u krevetu pored njene ćerke. Sve što je imala njena ćerka, imala je i M. Sve što je kupila svojoj ćerki kupila je i M. Svima nam je donosila hranu, vodu, danima posle zvala da pita kako je…", stoji u objavi žene na bivšem Tviteru.

Izvor: Twitter/ bbalonche

Jelena gotovo nikad ne govori o svom humanom radu, a nedavno je dospjela u žižu intersovanja i kada je udomila psa kojem su zli ljudi odsjekli šape. Dala mu je dom i veliku kolčinu ljubavi, a pjevačica mu je po borbenosti dala ime Alfa. Ipak, to nije jedini pas kojeg je Jelena spasila: