Zvijezde i tračevi

"U posljednje vrijeme se vidjelo da je baš bolestan": Komšije o Bori Čorbi, otkrili kakav je roker privatno

Autor Dušan Volaš

Bora Đorđević već nekoliko dana se nalazi u bolnici, a njegove komšije ne kriju koliko ga vole i žele mu brz oporavak.

Izvor: Petar Stojanović - MONDO

Bora Đorđević i dalje se zbog lošeg zdravstvenog stanja nalazi na respiratoru u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gdje mu se ljekari, prema navodima medija bore za život.

Prema riječima menadžera Riblje čorbe Baneta Obradovića, koji je sve vrijeme uz rokerovu suprugu Dubravku Milaković, stanje je nepromijenjeno i on je danima intubiran. Niko od njih ne gubi nadu da će Bora dobiti ovu bitku.

Veliku podršku mu pružaju fanovi, ali i komšije i svi oni koji ga sreću u Ljubljani, gradu u kojem živi. Njegove susjede je mnogo pogodila vijest da je muzičar hospitalizovan i da je u lošem stanju.

"Mnogo nam je žao Bore, pratimo sve što se piše o njegovom zdravlju. Ovdje je dolazio redovno. Kupovao je voće i povrće na pijaci, a onda je volio da sjedne u kafić i uživa u kafici", rekli su radnici na pijaci.

"Često su mu društvo pravili i Lado Leskovar i Vlado Kreslin. Ima dva psa, s njima je šetao tu po parku, koji mu je na putu do kuće. Zaljubljen je u ovaj deo Ljubljane. Išao je i na obližnju planinu Rožnik, tu je i jezero, tamo je provodio mnogo vremena. Posljednji put je bio negde u junu", ispričala je radnica u kafiću.

Kraj u kojem Bora živi sa suprugom je vojni i u njemu su najvećim dijelom oficirski stanovi. Njihova prva komšinica iz zgrade Jožica imala je samo riječi hvale za Boru Čorbu.

"Posljednji put sam ga videla prije dva mjeseca. Jako je druželjubiv. U posljednje vrijeme je baš bio bolestan, više puta je imao teške upale pluća. Ljubazan je, ovde ga ljudi vole. Fizički se dosta promijenio u posljednje vreme, vidjelo se da boluje. O njemu kao čovjeku i komšiji mislim sve najbolje", rekla je ljubazna komšinica.