Zvijezde i tračevi

Pomirenje na pomolu? Duško objavio porodičnu fotografiju, Jelenina reakcija zapalila mreže

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša komentarisala je novu objavu Duška Tošića.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/MN Press

Pjevačica Jelena Karleuša dugo je u žiži interesovanja zbog odnosa sa, još uvijek zakonitim suprugom, Duškom Tošićem.

U više navrata je govorila o načinu na koji funkcionišu zajedno, nazvala ga "najvećom životnom greškom", a onda potvrdila i da se razvode. Njihov rastanak je u procesu, dok je Jelena sada pokazala da su joj njihove ćerke prioritet bez obzira na slaganje sa fudbalerom.

Starateljstvo nad ćerkicama pripalo je njoj, ali fudbaler može da provodi koliko god vremena želi sa Atinom i Nikom. Duško je sada objavio fotografiju sa ćerkama iz lože stadiona "Santjago Bernabeu", dok je Jelena ostavila komentar ispod slike.

"Mamina!", napisala je ona.

Izvor: Instagram/DuskoTosic

Ovako su izvori govorili o Duškovom i Jeleninom odnosu:

"Cjelokupna slika u njihovom slučaju sada dobija ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspjeli da se dogovore o raspodjeli imovini, ali tu je ostao onaj ljudski faktor - međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro cijelo ljeto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumijevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa djecom na odmor", rekao je izvor Kuriru i dodao:

"Njih dvoje u posljednje vrijeme zaista lijepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su prije svega njihove nasljednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni".