Zvijezde i tračevi

"MALTRETIRALA BIH KONABARE, UDALA BIH SE ZA MILIONERA, A SPREMAČICAMA BIH..." Naša poznata pjevačica frapirala izjavom

Izvor Kurir

Pjevačica Marina Visković (36) poznata je kao neko ko je bez dlake na jeziku, a jednom prilikom je na pitanje o poslu iznenadila sve odgovorom, ali kasnije priznala da se našalila.

Izvor: Instagram/marina_viskovic_official/printscreen

Naime, na pitanje u kojim poslovima bi se bavila da nije pjevačica, Marina je kao iz stopa odgovorila.

"Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kući, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odjeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide" napisala je ona na Instagramu, a potom otkrila da se ipak šali:

"Šalim se naravno, ja sam umjetnička duša cijela tako da bilo šta što ima veze sa tim i psihologija naravno je moja ljubav."

"Ne mogu da preživim bez 3.000 eura mjesečno"

Podsjetimo, Marina Visković izazvala je kontroverzu izjavom da ne može da preživi mjesec dana bez nekoliko hiljada eura.

Ova izjava, koju je Marina dala tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou", izazvala je tada veliku buru na društvenim mrežama.

"Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? Oko 3.000 eura" pitao ju je voditelj.

"Evo sad razmišljam... Minimum... Moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lijepo si procijenio, zaista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa finansijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mjesečno, sigurno" rekla je ona.