Zvijezde i tračevi

Mia izdvojila malo bogatstvo za odmor iz snova: Dali 10.000 € za luksuzni hotel u Turskoj, a jedno ne preskaču

Autor Marina Cvetković

Pjevačica Mia Borisavljević sa suprugom Bojanom Grujićem i ćerkama uživa na odmoru u turskom gradu Kemer. Oni su navodno za ovo putovanje izdvojili više desetina hiljada eura.

Izvor: Instagram / miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević i njen partner Bojan Grujić, izabrali su najluksuzniji hotel u Antalijskoj regiji kako bi maksimalno uživali sa naslednicama.

"Mia i Bojan napravili su predah od silnih poslovnih obaveza i sa ćerkama su otputovali u Tursku. Za odmor iz snova pjevački par izdvojio je pravo malo bogatstvo, a uživanje u punom pansionu luksuznog hotela koštaće ih više od 10.000 eura. Mia i Bojan više puta su dosad ljetovali na istom mjestu u Antaliji, a hotel u kom odsjedaju, pored božanstvene privatne plaže posjeduje i nekoliko otvorenih bazena, akva-park, spa-centar, saune, teniske terene, teretane, pa nije ni čudo što je cijena paprena", priča izvor

  i otkriva kako popularni par provodi vrijeme u Turskoj.

"Poznato je da su Mia i Bojan veoma fizički aktivni i da vole sve sportske aktivnosti, pa pored sunčanja i kupanja, svakodnevno treniraju. Kada požele da se zabave i opuste, uživaju u dnevnim žurkama na plaži i restoranima u okviru ovog rizorta. Obožavaju morske specijalitete. Za to vrijeme o njihovim ćerkicama brinu animatori iz ovog luksuznog hotela sa pet zvjezdica. Ema i Tea najviše vole da se kupaju u dječjim bazenima, a dopada im se i akva-park sa toboganima, te dječja igraonica, koji su takođe u sklopu ekskluzivnog odmarališta", otkriva upićeni izvor.

Mia se može pohvaliti zategnutim tijelom, pa ne prestaje da trenira ni na odmoru, što je mnoge iznenadilo.

Izvor: Instagram / miaborisavljevic

"Mia redovno trenira i na odmoru, a suprug je prati u svemu. Oni koriste sve blagodati kompleksa u kom odsjedaju, a zajedničko vrijeme provode igrajući tenis ili odbojku na plaži. Nije im bitno ko će da pobijedi, već da ostanu u formi i da se dobro zabave", dodaje izvor.

Pogledajet još Miinih fotografija u galerijI: