Zvijezde i tračevi

Sjećate li se Mace iz "Ljubav, navika, panika"? Evo kako sada izgleda

Autor Katarina Bojović

Nada Macanković prisustovala je jednom događaju u Beogradu.

Izvor: Arenasport/YouTube/ ljnpfun /printscreen

Nadu Macanković publika najbolje pamti po ulozi Mace u seriji "Ljubav, navika, panika", a glumica je nedavno na svijet donijela i svoje drugo dijete.

Ona je inače već 14 godina u braku sa proslavljenim srpskim odbojkašem Bojanom Janićem, a sada je uhvaćena na jednom događaju u Beogradu. Glumica je prisustvovala ceremoniji i simfonijskom orkestru na događaju koji je organizovao košarkaški klub Partizan.

Televizijska kamera snimala je koncert, ali i publiku, a onda u kadru uhvatila i Nadu Macanković.

Pogledajte je u seriji, a evo i kako sada izgleda:

Podsjetimo, Nada je tokom druge trudnoće bila u problemu. Desila se baš u trenutku kada je Nada saznala da je pozitivna na korona virus, ali je istakla da je situacija sada u najboljem redu i da jedva čeka da njena porodica postane bogatija za još jednog člana.

"Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Poslije pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako djeluje na plod. Prva tri mjeseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala", ispričala je glumica u "Među nama" i za kraj navela:

"Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu", zaključila je.