Zvijezde i tračevi

U skladnom braku više od dvije decenije: Ko je muž čuvene ljepotice za kojom je Balkan uzdisao

Branka Katić godinama je u skladnom braku sa američkim režiserom zbog kog je i napustila zemlju, a mnogi ne znaju kako je otpočela njihova ljubav.

Izvor: Profimedia

Poznata glumica Branka Katić već je više od dvije decenije u skladnom braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, a njihovu ljubav upotpunilo je i rođenje dva sina - Luja, koga zanima režija, i Džoa, koji ima talenta za glumu.

Srpska glumica i nekada jedna od najfatalnijih žena na Balkanu, i njen izabranik zavjetovali su se na vječnu ljubav još 2000, ali za sve ove godine na internetu se može pronaći svega par zajedničkih fotografija, što ne čudi, s obzirom da nikada nisu voljeli da se eksponiraju, a svoj odnos ljubomorno su čuvali od očiju javnosti.

Izvor: Instagram/julianfarino

Branka je jednom prilikom otkrila i da se njen suprug često šali da je "uz jednu Srpkinju dobio tri Srbina".

- Naša kuća je uvijek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvijek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz cijelog svijeta - ispričala je uz osmijeh glumica, a mnogi ne znaju kako su se zapravo upoznali.

Početak ljubavi

Branka je svojevremeno govorila o tome kako ga je upoznala i kako se zaljubila u njega.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lijepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sjećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmjernim razumijevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - priznala je ona.

Izvor: Profimedia

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nježno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspješan brak. Potrebne su abnormalne količine razumijevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.